NIGHTLIGHT

NIGHTLIGHT

Live at https://hogeschoolrotterdam.zoom.us/j/94362282880?pwd=VmpTQ2VmWVpvdnhtNDJuVGVobnUzQT09
Timo Hazewindus

 

NIGHTLIGHT

Wij zijn NIGHTLIGHT en gaan je vandaag vertellen over ons aankomende evenement en over de reis die we achter de rug hebben.

De aankomende 15 tot 30 minuten informeren we u graag over ons project! Lees onder het programma alvast wat over NIGHTLIGHT. Onderstaand alvast het programma voor vandaag:

  • 14:50 – Welkoms woord en korte introductie
  • 14:55 – Het verhaal van NIGHTLIGHT
  • 15:05 – Business Case
  • 15:05 – 18 Juni
  • 15:10 – Aflsuiting

Link Zoom Meeting

Topic: Night Light Show Case Festival
Time: Jun 3, 2020 02:50 PM Amsterdam, Berlin, Rome, Stockholm, Vienna

Join Zoom Meeting
https://hogeschoolrotterdam.zoom.us/j/94362282880?pwd=VmpTQ2VmWVpvdnhtNDJuVGVobnUzQT09

Meeting ID: 943 6228 2880
Password: 919906

Wat is NIGHTLIGHT…

NIGHTLIGHT is een organisatie die zich inzet voor kunst en het nachtleven. We maken gebruik van deze cross-over  om kunst toegankelijk te maken voor onze doelgroep de Digitale Kijkers.

 

 

Concept

Het NIGHTLIGHT concept was voor de COVID-19 crisis een avond waarop kunst met het nachtleven in een club samen werden gebracht. De kunst stond centraal en de muziek ondersteunde dit en maakte het toegankelijk voor onze doelgroep. We concludeerde uit onderzoek dat onze doelgroep de drempel naar een museum te hoog vonden maar kunst en cultuur wel interessant vonden. Door de kunst naar een vertrouwde plek te halen maken we het toegankelijk. Helaas kon dit evenement niet doorgaan door het huidige beleid. Het concept is daarom van offline naar online gegaan. De fysieke expositie gaat online plaatsvinden en wordt ondersteund door muziek. Het evenement zal op 18 juni plaatsvinden en informeren we u meer over in de presentatie!

 

Business case

 

Social Media

Door de huidige COVID-19 crisis heeft ervoor gezorgd dat wij ons concept deels online hebben uit moeten voeren. We hebben ervoor gekozen om door middel van social media onze doelgroep te informeren over kunst. We hebben door het posten van foto’s, filmpjes en korte artikelen of interviews onze volgers een kijkje laten nemen in de wereld van kunst. En dan voornamelijk kunst wat met licht en visuals te maken heeft.  Ook hebben we inspiratie gepost voor ons concept. Natuurlijk kunt u een kijkje nemen op onze Instagram maar hier alvast wat beelden die wij hebben gedeeld.

 

 

 

 

Instagram: @nightlight
Facebook: NIGHTLIGHTFacebook
Email: nightlightrotterdam@gmail.com