Welkom & Opening met Rajiv Bhagwanbali

Welkom & Opening met Rajiv Bhagwanbali

Live at https://hogeschoolrotterdam.zoom.us/j/97554964997
Linda Ammerlaan, David Seesing, Joel Paalvast, Patrick van der Gaag, Maarten Jan van 't Oever, Desiree Kerklaan

Welkom bij ons online festival: Leisure Showcase!

We gaan we live vanaf 13:30. Jullie host vandaag: Rajiv Bhagwanbali.

Join Zoom Meeting / Meeting ID: 975 5496 4997, of klik de link hierboven.

<Het live gedeelte is voorbij. Dank voor je deelname. Vanaf nu is alle content omgezet naar archief. Kijk rond naar de legacy die we als Leisure hebben achtergelaten voor de toekomst.>


We zijn er trots op dat deze zelfomschreven ‘artistic director, presentator, cultureel- en wellness ondernemer’ ons welkom heet.

Rajiv is als creative director een voorbeeld voor onze studenten met zijn werk voor oa de Opera Dagen. Hij is een rasechte verhalen verteller en heeft zijn sporen verdient in hiphop en dans met de Pop’arazzzi Crew.  Meer weten? Check zijn site.

23 projectteams uit het 2e jaar van de bachelor Leisure & Events Management showcasen de programma’s die ze de afgelopen maanden hebben ontwikkeld en uitgevoerd. Ze hebben met veel gevoel voor de stedelijke omgeving waardevolle bijdragen geleverd aan een liveable and loveable Rotterdam.

De onderwerpen variëren van het bespreekbaar maken van homoseksualiteit op Zuid tot recycle initiatieven tot aandacht genereren voor de positie van vrouwen in de muziekindustrie tot het creëren van safespaces tot het programmeren van bands op verrassende plekken. Alles komt vanuit de crossroads van vrijetijdsbeleving met eigen fascinaties voor hoe dingen anders, mooier, beter, meer samen kunnen. Wij zijn als opleiding trots op wat er neer is gezet.

Check het programma via de homepage en kies uit al het aanbod. Op de aangegeven tijden gaat het project LIVE. Ieder project gaat live op een medium dat bij hen past. Volg de aanwijzingen en links en ervaar mee.

Groet,

Linda Ammerlaan, David Seesing, Patrick vd Gaag, Joel Paalvast, Desiree Kerklaan, Maarten Jan van’t Oever en vooral alle studenten van de bachelor Leisure & Events Management aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.