Festival Opening – maandag 31 mei 2021

Festival Opening – maandag 31 mei 2021

Live at
David Seesing, Alain van Duuren, Desiree Kerklaan, Maarten Jan van't Oever

Welkom bij het Showcase Festival 2021

Afgelopen half jaar hebben onze studenten uit het 2e jaar van de bachelor Leisure & Events Management mooie programma’s ontwikkeld en uitgevoerd. We kunnen oprecht zeggen dat ze waardevolle toevoegingen aan het stedelijk- en creatieve aanbod hebben geleverd.

Ondanks alle restricties van Corona, hebben ze hybride programma’s weten te maken terwijl zie zelf ook hybride moesten werken. Complimenten!

De onderwerpen die ze hebben zijn erg divers maar spelen allemaal in op hedendaagse vraagstukken uit de maatschappij. Ondanks dat je in elke ronde straks een keuze moet maken, is het zeer de moeite waard om later de overige showcases alsnog te checken.

Hoe werkt het vandaag?
maandag 31 mei

We hebben 26 teams die een programma van 20 minuten hebben gemaakt waar je aan kan deelnemen. Via de Showcase pagina zie je dat elk programma een begintijd heeft. Klik simpelweg op de ‘tegel’ van het programma dat je wilt zien en meemaken, en volg daar de instructies.

De programma’s komen van diverse locaties, maar worden allemaal ge-livestreamd. Het kan dus zijn dat je voor een programmaonderdeel door wordt verwezen naar IGTV, Zoom of Facebook Live. Na afloop kom je weer terug op deze festival site en kies je het volgende onderdeel. Deze site is zowel het festival terrein als het blokkenschema 😉

De programma’s starten om 13:20, 13:40, 14:00 en 14:20. Dan een scherm-uit-brek om 14:40. Vervolgens weer programma’s om 15:00, 15:20, 15:40 en 16:00. Om 16:20 sluiten we af met alle programmamakers en deelnemers.

Veel plezier