NoDaytime

NoDaytime

Live at https://us04web.zoom.us/j/75837274719?pwd=S21PNCs1bWhEdGd2blA3cnNOUEk4QT09
Mees van Bosse, Floor Swinkels, Ben Lim

——————————————————————————————————–

Attentie hier volgt de link naar een “Zoom” call voor het festival van maandag 31 mei!
Topic: Nodaytime – Leisure LAB
Time: May 31, 2021 04:00 PM Amsterdam

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/75837274719?pwd=S21PNCs1bWhEdGd2blA3cnNOUEk4QT09

Meeting ID: 758 3727 4719
Passcode: nodaytime

——————————————————————————————————–

The Story of Our Night

Welkom! Wij zijn Mees, Ben en Floor. Samen vormen wij de organisatie NoDaytime.

Om jullie even een kleine impressie te geven van wie wij écht zijn, vertellen wij ons verhaal.

Wij zijn NoDaytime en komen op voor de nacht, nachtclubs, DJ’s en jullie als feestganger.

Als organisatie proberen wij ons te zetten om een positief toekomstperspectief te creëren doormiddel van content, interviews, blogposts. Ook houden wij je graag up-to-date via onze Instagram (@nodaytime). Vele mensen smachten naar een toekomstig nachtleven maar niemand weet hoe dat eruit komt te zien. NoDaytime hoopt dit te verduidelijken.

Om deze reden besloten wij volledig over te schakelen op positiviteit. De nachtcultuur en daarmee de nachtcommunity blijven, ondanks alles, bestaan. De waardevolle herinneringen staan in het geheugen gegrift, hoewel je je hier wellicht niet meteen bewust van bent. Die herinneringen zijn hetgeen wat ons verbindt, hetgeen waar kracht en passie uit wordt geput. De ‘oude’ realiteit waar we zo graag in zouden willen leven, waarbij je iedere avond kunt swingen op je favoriete deuntjes, bestaat momenteel niet. Toch kunnen we ontsnappen naar deze realiteit, door de herinneringen met elkaar te delen en de toekomstige plannen te vertellen. Even verdwijnen in de wereld waar je zo verschrikkelijk veel van houdt en waarin momenten staan vastgelegd die je voor geen goud zou willen verruilen.

”These are the nights that never die” – Avicii

Dat is ons doel. Terugdenken naar de herinneringen, enthousiasmeren over de toekomst en samenzijn. De hoop niet opgeven. Het beste uit jezelf halen door iedere dag te blijven genieten.

Share the Story of Your Night! Sluit je bij ons aan en voel de kracht van nacht.

_____________________________________________________________________________________________

We hebben ons ingezet op veel verschillende fronten, met veel verschillende stakeholders. Om het positieve toekomstbeeld over het Rotterdamse nachtleven te laten zien hebben wij onder andere DJ BeMarcus geïnterviewd. In dit interview vertelt Boet over zijn carrière voor tijdens en na Corona. Wil jij de video zien? Klik dan op de link van onze website.

Maassilo is een andere samenwerkingspartner waarmee wij een onwijs toffe video hebben gemaakt. Weet jij wat Maassilo afgelopen tijd heeft gedaan met de lege ruimtes? Of wil jij weten wat de toekomstplannen zijn voor Maassilo? Je ziet het allemaal in de video van NoDaytime X Maassilo op onze website.

Wij geloven in de kracht van de nacht en zijn niet de enige, zelfs niet in deze tijden. Julian Wijnen (dj V-NO) is begin Corona begonnen met draaien. Nu de muziekwereld stil staat heeft hij zijn kans gepakt en om veel te oefenen en snel beter te worden. NoDaytime is bij V-NO langs geweest om te kijken hoe hij zijn studenten kamertje heeft omgebouwd tot persoonlijke nachtclub en studio.

Ben jij enthousiast geworden over ons en wil je meer weten? Kom dan 31 mei 16:00 naar onze showcase. Locatie link volgt.

Link naar onze website –> https://www.nodaytime010.com/

Wist je dat je onze content ook kan terug vinden op onze Instagram?

 

 

NoDaytime Socials 

­­­­­­­­­­­

Website: www.nodaytime010.com

Instagram: @nodaytime

Mail: nodaytime010@gmail.com