Huh?!

Huh?!

Live at https://hogeschoolrotterdam.zoom.us/j/94195642247
Jasper Brinkhof, Camiel Brouwers, Frank Libregts, Milou de Man, Iris Paauwe & Lisa van Rietschoten

Join Zoom Meeting
https://hogeschoolrotterdam.zoom.us/j/94195642247

Wij staan als Huh?! voor het creëren van momenten in publieke ruimtes waar men het niet verwacht.

  • 14:10 – Wie zijn wij?
  • 14:15 – Het verhaal achter HUH?!
  • 14:20 – Business Case + Kahoot
  • 14:25 – Feedback & vragen

 

Concept: Wij willen het gevoel creëren dat de voorbijganger aangetrokken wordt om een kijkje te nemen in het pop-up concept dat tijdelijk in openbare ruimtes gepresenteerd wordt. Hierbij willen we naamsbekendheid en bewustwording creëren bij de bezoekers van Rotterdam. We willen dat de bezoeker een ervaring meemaakt op plekken waar die het totaal niet verwacht. Uit onderzoek is gebleken dat de openbare ruimte van Rotterdam nog niet aantrekkelijk genoeg is en wij willen dit probleem als organisatie aanpakken. Het creëren van een pop-up event die je meeneemt in de geschiedenis van de Factorij. Wij willen dit doen op een interactieve manier waardoor wij de doelgroep kennis willen laten maken met de geschiedenis van het gebied. Wij willen een beleving creëren door gebruik te maken en samen te werken met mogelijke partners zoals bijvoorbeeld Museum Rotterdam.

Missie:De uitvoering van het concept op een locatie in de stad laten plaatsvinden. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker een ervaring meemaakt op een locatie die men totaal niet verwacht. Het HUH?! gevoel creëren.

Visie:HUH?! wil het gevoel creëren dat de voorbijganger aangetrokken wordt om een kijkje te nemen in het pop-up concept dat tijdelijk in openbare ruimtes gepresenteerd wordt. Hierbij willen we naamsbekendheid en bewustwording creëren bij de bezoeker van Rotterdam.