Keepers Of The Night

Keepers Of The Night

Live at https://www.instagram.com/keepersofthenight010/
Romy Akkermans, Gean Vermeij, Niels Hoogeveen

Wij zijn Keepers Of The Night. Drie gedreven studenten aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Wij zijn met de organisatie begonnen vanuit een liefde en connectie met het nachtleven.

De ontwikkelingen rond om Covid-19 hebben grote gevolgen voor initiatieven in de nacht en wij willen daar met jullie een handje aan bij dragen. Na het ontwerpen van meerdere designs zijn er drie toffe producten uitgekomen. Wij hebben een samenwerking samen met de N8W8 R’dam. De N8W8 R’dam is een onafhankelijk adviesorgaan dat zowel ondernemers als gemeente Rotterdam gevraagd en ongevraagd adviseert op vraagstukken t.a.v. het nachtleven. Hun missie is om in Rotterdam een bijdrage te leveren aan de levendigheid van de nacht en sociale-inclusiviteit en culturele-diversiteit van de stad en deze sluit goed aan bij onze organisatiewaarden. De opbrengst van onze merchandise zal terecht komen bij de N8W8. Zij zullen hier initiatieven projecten mee opzetten in de stad en de donaties uiteindelijk gaan verdelen onder ondernemers in de nacht. Geef jij ook om de nacht en wil jij bijdragen aan het behouden van de nachtcultuur pre order dan nu een shirt of een tote bag en word een keeper of the night.

                             "Become a Keeper Of The Night."

Wij willen een duidelijke boodschap overbrengen voor een branche wat in gevaar is.Met elkaar leveren wij een bijdrage aan het nachtleven en dat is het doel wat wij voor ogen hebben.

Programma: Wij zullen starten met een kennismakingsvideo met onze organisatie. Daarna zal er een introductie met Thijs Boer zijn over zijn stichting N8W8 en verteld hij ons wat er met de donaties wordt gedaan. Na dit programma zal de pre sale starten van onze producten. Zie hier een preview en neem gerust een kijkje op onze website https://keepersofthenight.nl.

                             14.30: IGTV video online 

                             14.35: ASK US 

                             14.40: START PRE SALE

Legacy: Als organisatie willen wij zo veel mogelijk geld op halen voor het Rotterdamse nachtleven. Voor ons is dit project meer dan studiepunten en wij willen hier zo lang mogelijk mee door gaan. Zolang het onderwerp relevant en onder de aandacht is willen wij geld blijven ophalen en dit doneren aan de N8W8. Bij succes willen wij naast de huidige designs in de toekomst nog een nieuwe collectie uitbrengen.

 

                Instagram: https://www.instagram.com/keepersofthenight010/

                Website: https://keepersofthenight.nl