Reflect010

Reflect010

Live at https://spark.adobe.com/page/fpRxht7iWlJeZ/
Chelsea Moes, Khae Verheij, Yaslin Lagerwaard

Veiligheid waarop je echt kunt vertrouwen zit eigenlijk vanbinnen. Het is het vertrouwen in jezelf, als je je voortdurend of heel vaak afwijst, voed je de onveiligheid in jezelf.

Het is een onderwerp dat in op veel manieren onderverdeeld kan worden. Wij willen door middel van onderzoek over de gevoelsveiligheid van jongeren en online gesprekken werken aan oplossingen om een veiligere omgeving te creëren waarbij we het probleem bij de kern aanpakken, nu en in de toekomst. Zo willen wij bewustwording creëren dat men verantwoordelijkheid neemt over zijn eigen handelen, gedachtes en gevoelens.

Omdat deze tijd in het teken staat van de # Black Lives Matter movement, willen wij de eindpresentatie op een ander platform dan Instagram delen. Racisme is uiteraard een onderwerp dat binnen ons project hoort, maar nog niet eerder is besproken. Wij hebben in de onderstaande link een aantal fragmenten in de presentatie verwerkt die uit onze livestream zijn gehaald. We vinden het belangrijk dat dit onderwerp altijd zichtbaar is, dus vandaar geen live presentatie maar een presentatie die wie dan ook kan terugkijken wanneer diegene tijd ervoor heeft. Aan het eind van de presentatie kunnen jullie een aantal bronnen vinden die gaan over de strijd tegen racisme.

 

Take care,

Khae Verheij, Chelsea Moes, Yaslin Lagerwaard

https://spark.adobe.com/page/fpRxht7iWlJeZ/