Horeca Helden Rotterdam

Horeca Helden Rotterdam

Live at https://www.instagram.com/horecaheldenrotterdam/?hl=nl
Rosa Goedhart, Nienke den Oudsten en Nina Vermeer

Horeca Helden Rotterdam

E-mail: horecaheldenrotterdam@gmail.com
Website: www.horecaheldenrotterdam.nl
Instagram: https://www.instagram.com/horecaheldenrotterdam/?hl=nl 

Wie zijn wij?
Wij zijn Rosa, Nienke en Nina. 3 studenten van de Willem de Kooning Academy. Wij hebben alle drie namelijk iets gemeen, namelijk wij houden van de horeca. In de corona tijd hebben we weinig tot niet naar een restaurant kunnen gaan of op een terrasje kunnen zitten. Ze hebben het in deze tijd erg zwaar, wij willen hen een plekje op onze platforms aanbieden om meer bereik te generen. 

Visie
Doordat promotie binnen bekende organisaties veel geld kost vallen kleine ondernemers vaak buiten de boot. Zij missen een groot deel aan promotie en bekendheid door de voorsprong die grotere ondernemers wel kunnen nemen. Dit alles heeft als oorzaak geld. Door middel van het bieden van een gratis online promotie platform. Op dit platform krijgen zij gratis promotie en even grote kansen als grote ketens. Wij hebben over 5 jaar een waardig platform, waardoor de ondernemers ons zullen vragen hen te promoten. Dit platform starten wij op Instagram en willen wij in de toekomst uitbreiden naar een eigen website en diverse andere social media accounts.

Missie
De horeca is naar aanleiding van de corona maatregelen gesloten. Veel horecaondernemers draaien hierdoor verlies. Daarnaast is het voor een ondernemer duur om gebruik te maken van thuisbezorgd. Veel mensen zijn hier niet over geïnformeerd en missen hierdoor veel informatie over de aangeboden services van de diverse restaurants. Omdat kleine ondernemers vaak minder geld hebben zijn zij hier snel de dupe van. Wij willen ervoor zorgen dat deze ondernemers een groter bereik en gelijke kansen krijgen. Dit willen wij doen door middel van het bieden van een online platform en podium voor de kleine ondernemers.

Doelgroep
De 20-30 jarige die zich tot onze communicatie doelgroep vormen zijn 20-30 jarige millennials. Deze mensen maken veel gebruik van sociale media en liken en delen erop los. Ze zijn dol op de horeca en willen daarom niet liever dan de horeca steunen. Dit doen ze door middel van het delen van acties en het bestellen van hun favoriete maaltijd. Dat is de reden dat wij naar hen toe communiceren. Zij hebben een modaal inkomen en kunnen het veroorloven om regelmatig eten te bestellen. De omgeving Rotterdam is hun woonplaats en daarom zijn wij het ideale kanaal voor deze mensen.

Wat onze organisatie bijzonder maakt is het feit dat wij gratis promotie bieden aan de ondernemers. Ook zijn wij gefocust op de kleine ondernemingen wat onze organisatie specifiek en speciaal maakt. Door middel van deze promotie inspireren wij de doelgroep met nieuwe en verrassende ontwikkelingen. Door middel van product promotie zullen wij in de toekomst een stapje verder gaan in het promotie proces.

______

Stakeholders 

Als Horeca Helden Rotterdam hebben wij met vele stakeholders binnen en buiten Rotterdam mogen samenwerken.

Boca’s
Pizza Bakkert Blijdorp
Vrolijk aan de Vliet
Sushi Boutique
By Ami Urban Bistro
Biergarten
Helai
The Frozen Spoon
Finca
Panzero Italian Streetfood

_______

Wat hebben wij allemaal gedaan?

Acties: 

In samenwerking met Pizza Bakkert Blijdorp & Panzero hebben wij een actie mogen bedenken voor onze doelgroep. Zo hebben we samen met de Pizzabakkert een kortingscode weten te regelen. Als je onze code invoert krijg je 10% korting op alle pizza’s

Samen met Panzero hadden we een combi deal voor onze volgers.

Win actie + spel 

Als Horeca Helden Rotterdam hebben wij een gezelschap spel ontwikkeld met als uitgangspunt onze stakeholders. We hebben ons spel als middel ingezet om ons doel te behalen. (Meer bereik genereren). We hebben hiervan een win actie gemaakt op onze Instagram account.

______

Pers

HR Profielen heeft ons geïnterviewd en een platform aangeboden voor onze organisatie. Ben je benieuwd naar het artikel? Lees het artikel via onderstaande link!

‘Horeca helden Rotterdam’ willen lokale horeca steunen in coronatijd