Afro Moves

Afro Moves

Live at https://us04web.zoom.us/j/3739450524?pwd=cDh4SEh4Zm53WnA4R1N1RHpadDFuZz09
Stefania Musa, Zoë van Helden

Wie zijn wij?

Wij (Stefania Musa en Zoë van Helden) zijn twee studenten die zich bezig hebben gehouden onder de naam van Afro Moves. Uit verschillende onderzoeken van projecten van vorig jaar is gebleken dat er een stukje positiviteit en verbinding mist in Rotterdam Zuid. Veel mensen zijn op zichzelf en bevinden zich vaak in voor hen bekende kringen. De vraag waar wij mee bezig zijn geweest is hoe wij leisure als middel in kunnen zetten om dit probleem aan te pakken. Hierbij ligt de focus op kinderen, omdat zij de toekomst zijn en hier op de lange termijn verandering in aan kunnen brengen.

Wat hebben wij gedaan?

Ons doel is geweest om kinderen meer te kunnen laten sporten. Voor veel ouders ontbreken de financiële middelen en uit gesprekken bleek dat veel kinderen het eng vinden om zich bij het Clubhuis Feyenoord aan te sluiten, vanwege de naam. Daarom hebben wij een plan opgesteld voor Clubhuis Feyenoord hoe zij andere sporten op een laagdrempelige manier kunnen aanbieden en hoe dat in samenwerking met de BSO’s kan gaan. Ook hebben wij een overnamerapport voor studenten geschreven, zodat dit doorgezet kan worden. Bekijk deze hier:

Afro MOVES

Overnamerapport Afro Moves

Neem ook eens een kijkje op onze website waar alles duidelijk staat uitgelegd. Via de ‘Contact ons’-button, kunnen wij al je vragen beantwoorden.