MUM x Tindart

MUM x Tindart

Live at https://bit.ly/303fYQI
Charlotte van Eijmeren, Astrid Piepers, Zoë Rebsch, Lieke Verhoeff
hdhsojoscjohdowehckbkc djhhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhhdhdhdhhdhdhhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhdhhdhdhdhdhhdhdhdhdhdhdhdhhdhdhdh
hddhdhdhd
hdhdhdhhdhd

Klik hier om onze talkshow te volgen!

b


b

Swipe jezelf naar het museum dat bij jou past! 

www.tindart.nl

b
b

b

Hoe krijgen we millennials weer naar de Rotterdamse musea? 

Wij zijn MUM (Museum Unites Millennials) en wij willen meer millennials kennis laten maken met musea in Rotterdam. Het platform dat wij ontwikkelen draagt bij aan de culturele ontwikkeling van millennials. Op dit moment gaan er volgens ons onderzoek nog te weinig millennials naar musea. Millennials weten vaak niet welke musea zij leuk vinden of hoe ze erachter moeten komen wat het verschil is tussen alle musea die een stad te bieden heeft. Vaak hebben musea nog een te stoffig imago waardoor millennials al heel snel denken “dit is niets voor mij” terwijl ze musea nog geen eerlijke kans hebben gegeven.

Wij hebben onze website gepromoot doormiddel van een marketing event in de stad, het eindresultaat kan je hieronder bekijken:

b

b

b

b

Onze visie 

Wij willen millennials van over de hele wereld inspireren om kunst en cultuur te gaan bezoeken. Wij willen dat zij dit op een onbevooroordeelde manier doen en daarnaast willen wij ze een gepast aanbod geven dat volledig bij hen aansluit. 

b

Onze missie 

MUM biedt een creatief platform voor millennials om hen te inspireren op het gebied van kunst en cultuur. Door dit platform aan te bieden krijgen de millennials de kans om zich onbevooroordeeld te verdiepen in de kunst en cultuur die er op dit moment aangeboden wordt. 

b

Het concept 

Wij willen musea toegankelijker maken voor millennials doormiddel van een online-platform. Deze groep ervaart nog vaak moeilijkheden als het aankomt op hetkiezen van een museum dat bij hen past doordat er veel maar vooral onduidelijk aanbod is. Doordat ze gebruik maken van ons platform wordt de keuze voor hunmakkelijker gemaakt en kunnen zij een museum kiezen dat bij hen past en weten zij vooraf wat hun te wachten staat zodra ze het museum gaan bezoeken.

b

Legacy

Wij willen ons werk doorzetten. Voorlopig hebben we een groot deel van de Rotterdamse musea op onze website staan. Wij willen ons platform uit gaan breiden naar andere Nederlandse steden. Momenteel zijn wij vooral druk bezig met het promoten van onze website en er voor zorgen dat er gebruik van gemaakt wordt.

b

 

Heb jij onze website bezocht en wil je een bericht achterlaten? Vul dan deze enquête in!

 

 

cdd

dd

d

d

d