FIND

FIND

Live at http://findrotterdam.nl/
Fay Schouten, Ivo Anderiesse, Nino de Luca, Danique Wolters

 

Wie zijn wij?

FIND is een organisatie opgericht door vier gemotiveerde studenten met een affectie voor sport en/of mentale gezondheid. Na covid zijn veel jongeren hun gemeenschap verloren. Dit heeft te maken met de verslechtering van hun mentale gezondheid. Door sport hiermee te combineren geloven wij erin dat beide doelen bereikt kunnen worden door het stimuleren van hun motivatie. Zowel het samenbrengen als het bevorderen van hun mentale gezondheid. Sport is meer dan alleen een potje voetbal, wij zien veel vormen van beweging als sport. Voor veel mensen is het een grote stap om te gaan bewegen, deze stap willen wij verkleinen door beweging toegankelijk te maken. Dit willen wij bereiken door middel van events en video’s van sport-lifehacks. 

Visie:

Iedereen heeft zijn/haar manier van bewegen. Wij geloven dat elk individu waarde kan vinden bij sport maar dat dit voor mensen die niet sporten moeilijk te behalen is. Daar willen wij verandering in brengen.

Missie:

Wij willen dat iedereen in balans is met geest en lichaam. Dit willen wij bereiken door sport opnieuw te ontdekken en toegankelijk te maken. 

Strategie:

We willen de passie voor sport bij iedereen op wekken. Dit doen we door middel van interviews, informatie facts via social media en vooral onze sport life-hacks.

Samenwerking:

De samenwerking in ons team is erg goed verlopen, elke discussie en onenigheid werd hetzelfde moment nog opgelost. Daarnaast hadden wij telkens een duidelijke taakverdeling, zodat voorbereidingen goed verliepen om uiteindelijk impact te creëren als resultaat.   

We zijn enthousiast: We krijgen energie van sporten met elkaar. Wij willen verbinding continu terug zien, verbinding met sport en met anderen. We zijn ook continu bezig met de verbinding van elkaar. Elke week willen we een nieuwe sport uitproberen om te kijken hoe toegankelijk sport voor ons is. 

We zijn divers: Niet alleen is ons werk divers maar onze doelgroep ook. In ons werk willen we laten zien dat iedereen anders en uniek is. Sport betekent voor iedereen iets anders. Iedereen heeft weer een andere manier om te bewegen.

We ondernemen: Wij zijn mensen die kansen zien en oppakken. We bedenken oplossingen voor onze problemen. Door te blijven ondernemen blijven we groeien, niet alleen als FIND maar ook als persoon. We nemen zelf de actie en wachten niet op anderen om dingen gedaan te krijgen. 

 

 

Lees hieronder ons ONLINE BOEKJE om te zien wat we de afgelopen periode gedaan hebben

ShowcaseFIND

 

Werkt de link niet? Klik dan op deze: https://drive.google.com/file/d/1a2BO186-63mvvvrTsXeIpKG336ZVKSfA/view?usp=sharing

 

Social Media:

Veel van onze evenementen hebben we gepubliceerd op ons social media. Neem graag een kijkje!

https://linktr.ee/findrotterdam?lt_utm_source=lt_share_link#288495436

 

Onze evenementen:

Basketbal Challenge

John Reed interview 

Bootcamp i.s.m. Netwerk Nieuw Rotterdam

Zuiderpark 

Simon freerunner

Eindproduct: FIND the Imposter – gebaseerd op het bekende spel: Wie is de mol

 

Al onze video’s in één:

Vragen?

 

Je kunt ons bereiken via de volgende e-mail: findrotterdam@outlook.com
of via onze instagram: @find.rotterdam